HUTB-O15881

ES LLOGA PER ESDEVENIMENTS I VACANCES

  CAN    ROVIRA

L’any 1863, en Josep Rovira i Morera va adquirir el “Mas Monnar”, una propietat que havia pertangut a la família Monnar des del segle XV. El seu fill, l’Antoni Rovira i Borrell, fa construir una nova casa d’estil neoclàssic, que passa a ser la casa principal, convertint el vell “Mas Monnar” en la casa dels masovers.

Can Rovira està formada per una planta baixa amb grans bodegues i dues plantes independents on es feia la vida familiar.

A mitjans del segle XIX, la finca es dedica principalment a l’activitat agrícola i en especial al conreu de la vinya i la producció de vi. En les seves bodegues es van embotellar vins amb la marca “Alella can Rovira”, que van arribar a guanyar la medalla d’or en l’Exposició Universal de Barcelona l’any 1888.

L’any 1890, l’Encarnació Rovira i Roselló es va casar amb en Raimon de Vilaclara, i des de llavors la finca pertany a la família, generació rere generació. 

 


la casa

Bedroom # 4
Staircase
Bedroom # 5
Dinning room
Kitchen

Els jardins

A 5 minuts de les platges de El Maresme i a pocs quilòmetres de diversos camps de golf, Can Rovira ofereix una situació privilegiada on sentir-se a prop de tot. La piscina i el jardí proporcionen un ambient relaxat, on sentir-se com a casa.

DO Alella (Denominació d’ Origen Alella)

A tan sols 2 quilòmetres del mar, en la confluència de les rieres de Coma Clara i de Coma Fosca, trobem el poble d’Alella. Amb una població propera als 9.000 habitants.

Alella dóna nom a una de les Denominacions d’O rigen més petites d’Europa. Aquesta població està situada al nord de Barcelona, a la comarca de El Maresme, a tocar del Mediterrani. Les vinyes s’assenten sobre terrenys sorrencs d’origen granític, de sauló, fet que juntament a la proximitat al mar i el microclima de l’ indret, els confereix les seves especials característiques. La lluminositat de la Mediterrània i l’abundància de sol, expliquen el per què els vins d’Alella són apreciats des dels temps de la colonització romana. Són històricament valorats els vins blancs elaborats entre els segles XIX i XX. Actualment, la D.O. produeix un catàleg complet dels millors vins negres, rosats i blancs, sense obviar els excel·lents caves de la zona.


Can Rovira, situada a 15 minuts de Barcelona, és el lloc ideal des d’on conèixer la mil·lenària capital de Catalunya i descobrir Gaudí, Miró o Picasso, gaudir de la natura o simplement descansar.

+41 79 637 33 88